Πολιτική Απορρήτου

Ο Ιστότοπός μας

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι: https://www.iconmedia.gr.

Πολυμέσα

Εάν ανεβάζετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης είχε επισκεφτεί τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς, να χρησιμοποιούν cookie, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Για τους χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας (εάν υπάρχουν), αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά στοιχεία που παρέχουν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν, να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή (εκτός που δεν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του ιστότοπου μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες.

Newsletter & emails

Εάν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο ή εάν είστε μέλος του ιστότοπού μας (μπορείτε να συνδεθείτε) ή εάν έχετε αγοράσει από τον ιστότοπό μας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Θα σας στέλνουμε μόνο email για τα οποία έχετε εγγραφεί για να λαμβάνετε ή που αφορούν τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Για να σας στείλουμε email, χρησιμοποιούμε το όνομα και τη διεύθυνση email που μας παρέχετε. Ο ιστότοπός μας καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία για να αποτρέψει την κατάχρηση του συστήματος.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της υπηρεσίας αποστολής MailPoet. Αυτή η υπηρεσία μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τα ανοίγματα και τα κλικ στα email μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο των ενημερωτικών δελτίων μας.

Δεν παρακολουθούνται με άλλο τρόπο αναγνωρίσιμες πληροφορίες εκτός αυτού του ιστότοπου, εκτός από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.