Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας είναι ο βασικός πυλώνας για την οπτική και συναισθηματική σύνδεση με το κοινό. Πέραν του λογοτύπου, δημιουργεί ένα συνολικό ύφος που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και την επαγγελματική σας ταυτότητα.

Εταιρική ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι ένα σύνολο εφαρμογών οπτικής επικοινωνίας. Αποτελείται από την έντυπη και ψηφιακή επικοινωνία της εταιρείας και αντιπροσωπεύει την αισθητική και το concept της.

Η εταιρική ταυτότητα αναλυτικά περιλαμβάνει:

• Λογότυπο
• Επαγγελματική κάρτα
• Εταιρικό Folder
• Μπλοκ σημειώσεων
• Φόρμα προσφοράς
• Τιμολόγιο

Φυσικά η εταιρική ταυτότητα συνδυαστικά με την ψηφιακή εικόνα της εταιρείας ολοκληρώνει μια 360° εμπειρία του εκάστοτε υποψήφιου πελάτη. Η εφαρμογή του concept και της φιλοσοφίας που έχουμε αναπτύξει πρέπει να εφαρμοστεί και στα social media, στην ιστοσελίδα ή στο eShop.

Η δημιουργία λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας ολοκληρώνεται από το Brand Manual Book, έναν οδηγό ορθής χρήσης του λογότυπου και ολόκληρης της εταιρικής ταυτότητας.

Αποτελείται από κωδικούς χρωμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί, γραμματοσειρές, τη σωστή εφαρμογή σε διάφορες εκτυπώσεις, την ψηφιακή επικοινωνία όπως και προτάσεις για διάφορες εφαρμογές όπως προϊοντικές ετικέτες, συσκευασίες κ.λπ.

Τι να περιμένετε

Σκοπός είναι η εταιρική ταυτότητα να επικοινωνήσει τον λογότυπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να εντυπωθεί στον πελάτη σε κάθε της μορφή.

web design concept
maintenance icon

Σχεδιασμός λογοτύπου

Το λογότυπο είναι το «σήμα κατατεθέν» της εταιρείας, είναι η ταυτότητα που θα επικοινωνήσει η επιχείρηση με όλη την αγορά αλλά και με τον υποψήφιο πελάτη.

Το πρώτο και πιο σημαντικό κομμάτι που θα αντικρίσει κάποιος που θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή ή να μάθει περισσότερα για μία εταιρεία είναι το λογότυπο και βάσει αυτού δημιουργεί τα πρώτα συναισθήματα.

Στην iCONMEDIA δίνουμε βάση τόσο στο On όσο και στο Offline UX, δηλαδή στην εμπειρία που θα έχει ο πελάτης από τη στιγμή της πρώτης επικοινωνίας του με την εταιρεία μέχρι και την ολοκλήρωση της εμπειρίας.

Σχεδιάζουμε λογότυπα με βάση το ύφος της κάθε επιχείρησης δίνοντας βάση στην τυπογραφία, το χρωματισμό και την λιτότητα. Σημαντικό ρόλο για εμάς είναι ο λογότυπος να είναι ευανάγνωστος σε οποιαδήποτε μορφή, εύκολα αναγνωρίσιμος και να μένει «χαραγμένος» στο μυαλό όποιου τον δει.

Ακολουθούμε πιστά τις αρχές της τυπογραφικής ιεραρχίας και την ενσωματώνουμε σε όλες τις επικοινωνιακές πρακτικές ή διαφημιστικές προωθήσεις.

Εδώ η επικοινωνία συναντά την τέχνη

Η iCONMEDIA αποτελείται από έμπειρα στελέχη στο χώρο του ψηφιακού marketing, των πωλήσεων, της επικοινωνίας και των γραφικών τεχνών. Την ομάδα συμπληρώνουν ταλαντούχοι νέοι άνθρωποι, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας ιδανικός συνδυασμός εμπειρίας και φρέσκων ιδεών.

Ας Ξεκινήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για το σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας!

210 71 01 815

Σταυράκη 27Β, Ρέντης