Κατασκευή Ιστοσελίδων / eShop

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός eShop απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, επιλογές που συνάδουν με τις ανάγκες σας, και συνεχή προσοχή στη λεπτομέρεια. Με τη σωστή προσέγγιση δημιουργούμε μια ιστοσελίδα που όχι μόνο ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αλλά και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες σας.

Τι προσφέρουμε

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και eShop (eCommerce), τη διαχείριση eShop (ή μιας ιστοσελίδας), το Web Design καθώς και όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Εμείς στην iCONMEDIA είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε με προσοχή όλες τις  ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, με σκοπό να κατασκευάσουμε από την αρχή ή να αναδιαμορφώσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στην επίτευξη των στόχων σας.

Τι να περιμένετε

Μια μοντέρνα, λειτουργική και δυναμική ιστοσελίδα η οποία θα είναι έτοιμη για “απογείωση” στον κόσμο του διαδικτύου!

web design
web design

Web design

Στην κατασκευή ιστοσελίδων η εμφάνιση είναι ιδιαίτερα σημαντική και μπορεί να «κάνει τη διαφορά» μεταξύ ενός αποδοτικού site που θα είναι αρεστό στους χρήστες-επισκέπτες και μεταξύ ενός site που όταν το επισκέπτονται οι χρήστες το «εγκαταλείπουν» γρήγορα, χωρίς να περιηγηθούν αρκετά και χωρίς να προχωρήσουν στα «βήματα» που επιθυμεί η κάθε επιχείρηση (π.χ. αγορά προϊόντος, εγγραφή σε λίστα κ.λπ.).

Η λύση για μία όμορφη και αποδοτική ιστοσελίδα «ακούει στο όνομα» Web Design!

Web Design είναι η σχεδίαση μίας ιστοσελίδας όσον αφορά το γραφιστικό και οπτικό κομμάτι. Το σωστό Web Design πρέπει να συνδυάζει τις οπτικά ευχάριστες εφαρμογές, να λαμβάνει υπ’ όψιν την ψυχολογία των χρωμάτων, να δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη-επισκέπτη να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητά και να διαθέτει όλα τα πιο πρόσφατα και σύγχρονα γραφιστικά στοιχεία, μορφοποιήσεις, στοιχίσεις κ.λπ.

Για ένα κορυφαίο Web Design που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα, απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρία και… #meraki.

Κατασκευή eShop

Εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων και η κατασκευή ενός eShop διακρίνεται για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και προκλήσεις. Το eShop πρέπει να είναι απλό, κομψό, εύκολο και φιλικό.

Είναι απολύτως απαραίτητο οι χρήστες να μπορούν να περιηγηθούν με ταχύτητα και άνεση, ενώ πρέπει να βρίσκουν γρήγορα, άμεσα και εύκολα το προϊόν που επιθυμούν.

Η ευκολία και η αμεσότητα με την οποία γίνεται η περιήγηση πρέπει να είναι παρούσα σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση της online αγοράς.

Η εμπειρία και οι γνώσεις μας πάνω στην κατασκευή ενός eShop, εγγυώνται τη δημιουργία ενός κομψού, λειτουργικού και αποδοτικού διαδικτυακού καταστήματος.

Εκτός από την κατασκευή ιδιαίτερα σημαντική είναι και η λειτουργία και διαχείρηση ενός eShop. Στην iCONMEDIA αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε εσείς το online κατάστημά σας, ενώ δεν σταματάμε να είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή. Φυσικά αναλαμβάνουμε τόσο τη συνολική διαχείριση ενός eShop, όσο και την εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών που οδηγούν στα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα (π.χ. C.R.O.).

eshop icon
maintenance icon

Συντήρηση ιστοτόπων

Μαζί με τη σωστή και επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων, σημαντική είναι και η συντήρηση την οποία δεν πρέπει να αμελούμε. Ακόμα και αν έχουμε κατασκευάσει τον «τέλειο ιστότοπο», δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ψηφιακό κόσμο τα πράγματα είναι δυναμικά και ότι ο αυξημένος ανταγωνισμός επιταχύνει όλες τις διαδικασίες.

Σε συνδυασμό δε με τις αλλαγές που γίνονται κατά καιρούς από Google, Facebook, Instagram, Yahoo και λοιπές σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ιστοσελίδες μας
πρέπει να ανανεώνονται ώστε να παραμένουν πάντα οπτικά ευχάριστες και αποδοτικές.

Hosting

Στην iCONMEDIA διαθέτουμε High Availability Servers για το Hosting των ιστοσελίδων.
Επιτυγχάνουμε το μέγιστο βαθμό Up Time (99,99%) για συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των ιστότοπων.

Χρησιμοποιούμε IP που μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε γρήγορη φόρτωση σελίδας και βέλτιστα αποτελέσματα που βοηθούν στο SEO.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία συστήματα ασφαλείας και παίρνουμε καθημερινό Back Up για τη διαφύλαξη των δεδομένων και την «οχύρωση» των ιστοσελίδων από κάθε είδους διαδικτυακούς κινδύνους και πιθανές επιθέσεις.

Διατηρούμε Back Up 12 ημερών για την πλήρη και απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας

hosting

Ας Ξεκινήσουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα με την υπηρεσία και το πακέτο που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

210 71 01 815

Σταυράκη 27Β, Ρέντης

Ενδιαφέρομαι για